Menu
Winkelwagen

EH631HFC1M

EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
Promotie Winkelvoorraad
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
EH631HFC1M
  • Voorraad: Winkelvoorraad
  • Mpn: EH631HFC1M
  • Gtin: 4242003935309
€ 849,99
€ 909,99
Excl. BTW: € 702,47

Acties

Promotie
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km

Ruimte voor extra grote braadpannen.
Activeer de aanvullende braadzone die zich aanpast aan de grotere omvang van je pannen, zodat je zelfs met grote braadpannen de optimale warmteverdeling bereikt.

Bedien je kookplaat, waar je ook bent, met Home Connect.
De wereld van technologische innovatie staat niet stil. Steeds meer apparaten worden slim verbonden. En ze bereiken nu eindelijk je woonkamer dankzij de met wifi verbonden apparaten van Siemens en Home Connect. Met het samenkomen van wifi-toegankelijk apparaten, slimme software en een intuïtieve app openen vele deuren zich. Het alledaagse leven wordt makkelijker, efficiënter en comfortabel zoals nooit tevoren. Belt een gezinslid dat hij later thuis is en moet het eten warm gehouden worden? Via de app zet je de intensiteit van de kookzone lager zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen.

Zeg maar dag tegen aangebrande maaltijden.
Zou het niet handig zijn om niet steeds de temperatuur te hoeven aanpassen tijdens het koken? Activeer de fryingSensor Pro om de temperatuur in je pan constant te houden – kies gewoon uit de 11 temperatuuropties. De intelligente sensor regelt de temperatuur en voorkomt dat je eten aanbrandt. Zo krijg je elke keer geweldige resultaten. Nu heb je de vrijheid om aandacht te besteden aan je gasten zonder bang te zijn dat je het eten laat aanbranden.

De afzuigkap die zich automatisch aanpast aan je kookplaat.
Wil je het koken naar een hoger niveau tillen? Wat dacht je van een kookplaat die automatisch samenwerkt met je afzuigkap? We noemen het intelligent hood automatic: de afzuigkap die de afzuigkracht aanpast aan de temperatuur en het vermogen van de kookplaat. Nadat je klaar bent met koken, schakelt de afzuigkap vanzelf over naar de automatische naloop-functie. Verbind je kookplaat en bijpassende afzuigkap aan je geregistreerde Home Connect-account.

Pas je kookplaat helemaal naar wens aan.
Wil jij je kookplaat helemaal aanpassen naar je eigen voorkeuren? Dat kan gemakkelijk met de Favoriet-knop: integreer bijvoorbeeld je kookplaat in je smart home en gebruik de Favoriet-knop om het licht aan te doen in de woonkamer. Of bedien handmatig vanaf de kookplaat het licht en ventilatieniveau van de afzuigkap. Verbind gewoon je kookplaat aan je geregistreerde Home Connect-account.

Ontdek een compleet nieuwe wereld vol heerlijke recepten.
Is bedenken wat je gaat koken soms overweldigend? Dat is nu verleden tijd: onze wereld van recepten biedt allerlei heerlijke recepten die matchen met jouw lifestyle. Maak je keuze en stuur de ideale fryingSensor-instellingen naar je kookplaat. Bereid je eten op een flexibele manier en geniet vooral van heerlijke maaltijden. Om deze functie te gebruiken, verbind je de kookplaat met je geregistreerde Home Connect-account.

Bedien je afzuigkap via de kookplaat.
Interactie tussen je kookplaat en afzuigkap: dankzij cookConnect bent je ook van dit gemak voorzien. De afzuigkap schakelt in wanneer je begint met koken. Je kunt de capaciteit en het licht van de afzuigkap vervolgens aanpassen via je kookplaat of via de Home Connect-app.

Meer vermogen wanneer je het nodig hebt.
Met de powerBoost-functie verhoog je het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaar je tot 35% aan wachttijd, en kun je sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.

Kook met meer flexibiliteit.
Raak je soms afgeleid tijdens het koken? Neem een korte pauze: de Pauzeer-functie stopt meteen het verhitten van je kookplaat en blokkeert alle knoppen. Nu heb je tijd om je op andere dingen te concentreren. Na maximaal 10 minuten ga je door met koken alsof er niets is gebeurd.Geniet van deze extra flexibiliteit!

Kookwekker met uitschakelfunctie.
De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.

  • Uitbreidbare braadzone: ruimte voor grote braadpannen.
  •  Home Connect: met de app voor Android en iOS heb je altijd en overal controle over je kookplaat.
  •  fryingSensor Pro: geniet van het koken zonder bang te zijn dat je het eten laat aanbranden.
  •  Intelligent hood automatic: kookplaat en afzuigkap werken samen voor extra gemak.
  •  Favoriet-knop: pas je kookplaat aan naar jouw voorkeuren.
Algemeen
Inbouwwijze Opbouw
Type kookplaat Inductie
Bediening
Communicatie tussen dampkap en kookplaat Ja
Functies
Pauze Ja
Timerfunctie Ja
Warmhoudfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 7400 W
Breedte 59,2 cm
Diepte 52,2 cm
Hoogte 5,1 cm
Kleur Zwart
Materiaal BOROSILICAATGLAS
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 5,1 cm
Nishoogte (minimaal) 49 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte Ja
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 4
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja

Geef beoordeling

Tags: EH631HFC1M iQ300 Siemens Kookplaat kookplaten
Cookies
Deze website gebruikt Cookies voor functionaliteit & analyse.