Originele Italiaanse biologische spaghetti, gemaakt in de regio Umbrië met behulp van het traditionele "al bronzo" bronsproces.
INGREDIËNTEN
Durumtarwegriesmeel*, water
*van gecertificeerde biologische landbouw..
Originele Italiaanse Fusilli Lunghi Bucati, gemaakt in de regio Umbrië volgens de traditionele bronsmethode "al bronzo".
INGREDIENTEN
Durum tarwegries, Kan sporen bevatten van soja en mosterd. Gemaakt in Italië..
Cacaopasta?
Precies, een heerlijke Italiaanse specialiteit is niet alleen mooi, maar heeft ook een fijne cacaosmaak. Kan hartig & zoet. Uitstekend bij walnoot- of pistachepesto, gorgonzola-kaassaus, fruitige balsamicoazijn met bessen of zelfs zalm. L..
Originele Italiaanse biologische spaghetti verfijnd met chilipepers, gemaakt in de regio Umbrië met behulp van het traditionele "al bronzo" bronsproces.
INGREDIËNTEN
Durumtarwegriesmeel*, water, chilipepers*
*van gecertificeerde biologische landbo..
Originele Italiaanse spaghetti tricolore, gemaakt in de regio Umbrië met behulp van het traditionele "al bronzo" bronsproces.
INGREDIËNTEN
Durumtarwegriesmeel, gedroogde tomaten, spinazie, rode biet...
Spaghetti geraffineerd met chili gevlochten in vlechten. Gemaakt volgens de traditionele bronsmethode "al bronzo".
INGREDIENTEN
Griesmeel van harde tarwe, water, chilipepers..