Risotto alla Prosciutto, gemaakt in Italië.
INGREDIENTEN
Carnaroli-rijst, prosciutto (4%) (varkensvlees, rijstmeel, keukenzout, aroma's), radicchio (1,2%), uien. Kan sporen bevatten van gluten, soja, andere noten en selderij.
VOORBEREIDING
Verhit i..
Risotto aux cèpes fabriqué en Italie.
INGRÉDIENTS
Riz Carnaroli, cèpes séchés (2%) (Boletus Edulis), persil, oignons, ail. Peut contenir des traces de gluten, de soja, d'autres fruits à coque et de céleri.
PRÉPARATION
Dans une poêle, faites chauffe..
Originele Italiaanse biologische spaghetti, gemaakt in de regio Umbrië met behulp van het traditionele "al bronzo" bronsproces.
INGREDIËNTEN
Durumtarwegriesmeel*, water
*van gecertificeerde biologische landbouw..
Originele Italiaanse Fusilli Lunghi Bucati, gemaakt in de regio Umbrië volgens de traditionele bronsmethode "al bronzo".
INGREDIENTEN
Durum tarwegries, Kan sporen bevatten van soja en mosterd. Gemaakt in Italië..
Cacaopasta?
Precies, een heerlijke Italiaanse specialiteit is niet alleen mooi, maar heeft ook een fijne cacaosmaak. Kan hartig & zoet. Uitstekend bij walnoot- of pistachepesto, gorgonzola-kaassaus, fruitige balsamicoazijn met bessen of zelfs zalm. L..
Wist je dat olijfolie in de oudheid in de volksmond “vloeibaar goud” werd genoemd? Deze olijfolie is een blend van Frantoio, Leccino en Mission olijven, geteeld in het Voor Paardeberg gebied net buiten Paarl. Proef de fruitige en kruidige, bittere en..
Als je denkt dat er “iets mist” aan je gerecht, neem dan onze Funky Ouma Chili-olie. Deze olie past perfect bij pizza, pasta, roerbakgerechten en salades.
Tip: Meng de olie met een Funky Ouma kruidenmix en gebruik het als een heerlijke brooddip...
Originele Italiaanse biologische spaghetti verfijnd met chilipepers, gemaakt in de regio Umbrië met behulp van het traditionele "al bronzo" bronsproces.
INGREDIËNTEN
Durumtarwegriesmeel*, water, chilipepers*
*van gecertificeerde biologische landbo..
INGREDIËNTEN
Paprika, knoflook, uien, oregano, rozemarijn, tijm, zout, suiker.
VOORBEREIDING
Meng gewoon 3-4 theelepels met 200 g crème fraîche (of yoghurt), laat het even trekken, roer opnieuw en geniet ervan...
Risotto al tartufo - Arboriorijst met zomertruffel. Gemaakt in Italië en creatief verpakt.
Bereidingswijze:
Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de gesnipperde ui en risotto kort met een beetje zout en peper. Voeg 850 ml water toe en kook. Tijde..
INGREDIËNTEN
Knoflook, uien, zout, peterselie, mosterdmeel
VOORBEREIDING
Meng gewoon 3-4 theelepels met 200 g crème fraîche (of yoghurt), laat het even trekken, roer opnieuw en geniet ervan...
Risotto allo Zafferano, gemaakt in Italië.
INGREDIËNTEN
Carnaroli rijst, ui, kurkuma, saffraan (0,01%). Kan sporen bevatten van gluten, soja, andere noten en selderij.
VOORBEREIDING
Verhit de uien, zout en peper in extra vergine olijfolie in een ..