vrijdag 30 augustus van 18.30 - 22.00 uur
Chef: Stef MIntiens
Leer de basisprincipes en technieken om thuis je eigen gezonde, smakelijke gefermenteerde groenten te maken. Hiermee ga je jouw gerechten een heerlijke en voedzame twist geven.
Inschri..
Zaterdag 21 september van 10.00u tot 13.00 u
Chef : Lizzy (lizzylizzblog)
Ontdek de veelzijdigheid van je wafelijzer in dit verrassend kookatelier: naast heerlijke wafels, kiezen we ook voor hartige snacks en zoete lekkernijen.
Inschrijven 59 euro..
Vrijdag 27 september van 18.30u tot 22.30
Chef : Kevin Bernard
Reis met ons mee en ontdek de veelzijdigheid van kipgerechten uit de wereldkeuken. In dit kookatelier verwen je jouw smaakpapillen en verrijk je jouw kookrepertoire zodat je deze gerech..
Zaterdag 5 oktober van 10.00u tot 13.00u
Chef : Sandra
Duik in de nostalgie van oma’s keuken en breng de authentieke taarten van oma’s receptenboek tot leven. Het gaat hier om de klassieke smaken die je terug brengen naar vervlogen tijden.
Inschri..
Donderdag 10 oktober van 18.30 tot 22.30
Chef : Mieke Vanderstraeten
Met de meest verse en smaakvolle zeevruchten stap voor stap een indrukwekkende zeevruchtenschotel op tafel toveren: van sappige garnalen en mosselen tot delicate oesters en kreef..
Zaterdag 19 oktober van 10.00 to 13.00u
chef : Kevin Bernard
(B.I.T.E.S. of Happiness)
Til je pizzavaardigheden naar een hoger niveau door de eindeloze mogelijkheden van dit klassieke deeg te achterhalen. Van traditionele Margherita tot creatieve g..
Vrijdag 25 Oktober van 18.30 tot 22.30 u
Chef : Nele Verstraeten
In deze workshop maak je kennis met een scala aan eenvoudige, doch indrukwekkende gerechten uit de oven. Van geroosterde groenten met kip tot zalm met kleurrijke herfstige ingrediënte..
Donderdag 7 november van 18.30 - 22.00 uur
Chef: Lizzy • lizzylizzblog
Een heerlijk menu op basis van sappig en mals Duroc d’Olives varkensvlees: van hapje, voor- en hoofdgerecht naar dessert. Maak kennis met dit varkensvlees van eigen Kruisemse kw..
Zaterdag 9 november van 10.00 tot 13.00u
Chef : Stef MIntiens
Je eigen zuurdesemstarter maken en gebruiken als basis om zowel heerlijk ambachtelijk brood als luchtige croissants te bakken. Met knapperige korsten en zachte, boterachtige lagen. Mmm!
..
Vrijdag 22 november van 18.30u tot 22.00u
Chef : Nele Verstraeten (Lifeasnele_)
Traditionele Vlaamse gerechten transformeren tot verrassende bowl creaties. Van stoofvlees tot waterzooi, presenteer deze geliefde smaken op een eigentijdse manier in e..
Donderdag 28 november van 18.30 tot 22.30u
Chef: Mieke Vanderstraeten
Bereid je voor op de feestdagen en leer de geheimen achter het samenstellen van een onvergetelijk diner voor jou en je gasten. Mieke presenteert jullie een eindejaarsmenu om van ..
Donderdag 5 december van 18.30 tot 22u
Chef: Lieve D'Haenens
Stap in de betoverende wereld van feestelijke hapjes en leer hoe je een assortiment verrukkelijke en elegante hapjes kunt maken om jouw gasten tijdens de feestdagen te verwennen
Inschri..
Zaterdag 14 december van 10.00 u tot 13.00 u
Chef : Peter Balcaen
Leer de fijne kneepjes van het vak en ontdek samen met Peter hoe je traditionele en moderne kerstgebakjes perfect bereidt. Laat je inspireren en verras jouw familie en vrienden met z..