Een kool, een peer of een compleet potje stoven? Deze keramische compagnon maakt er een koud kunstje van.
- Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie
- Ovenbestendig tot 220ºC
- Antikleeflaag: ThermolonTM, gezonde keramische antikleeflaag - perfecte bakresultaten met minder olie + gemakkelijk schoon te maken
- Bodem: Extra dikke gesmede bodem voor een gelijkmatige warmteverdeling en -stabiliteit op de kookplaat
- Materiaal: Keramische buitenzijde met antikleeflaag
- Warmtebronnen: Magneto-inductietechnologie voor efficiënte prestaties op alle kookplaten, inclusief inductie
- Greep: Roestvrijstalen greep
- Vaatwasserbestendig
- Ovenbestendig
- Garantie: 2 jaar garantie
Care & Use:
1 Warmteinstellingen
Keramisch kookgerei verdeelt e?ciënter de warmte. Voorverwarmen is niet nodig. Gebruik steeds een lage tot middelhoge temperatuur.
2 Gebruik van vetstoffen
Doe, nog voor je het vuur aan zet, steeds een beetje olie (geschikt voor koken) of boter in je pan.
3 Gebruik van keukengereedschap
Heeft je kookgerei een Thermolon™ keramische antiklee?aag, dan raden we het gebruik van spatels in plastic, silicone en hout aan om de levensduur van je product te verlengen.
4 Schoonmaken en opruimen
Laat het kookgerei volledig afkoelen voor je het afwast. Anders riskeer je een thermische schok. Geschikt voor de vaatwas. Handwas is aanbevolen voor het behoud van de antikleefeigenschappen.