Rookplanken van beukenhout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Beuk is geschikt voor vlees, vis, groenten en kazen.
Leg de plank een uur voor gebruik in water. Verhit de barbecue naar 150 - 180 graden. Leg de plank direct boven het vuur en verhit tot..
Terwijl de barbecue heet wordt, legt u uw favoriete vis, zoals zalm of forel, op de houten plank. Of probeer een speciale lekkernij zoals gerookte brie of camembert. Leg de plank op de barbecue en roken maar!..
Rookplanken van cederhout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Ceder is geschikt voor zalm, zeevruchten, rund- en varkensvlees.
Leg de plank een uur voor gebruik in water. Verhit de barbecue naar 150 - 180 graden. Leg de plank direct boven het vuur en..
Beantwoord de oproep van uw maag, die zin heeft in een gerookte maaltijd of een lekker hapje. Terwijl de barbecue heet wordt, legt u uw favoriete vis, zoals zalm of forel, op de houten plank. Of probeer een speciale lekkernij zoals gerookte brie of c..
Vertraag de tijd en voeg een nieuwe dimensie toe aan je barbecue-avonturen. Giet uw keuze aan natte houtsnippers in de universele rookbox en plaats deze in de hete barbecue. Beetje bij beetje komt de delicate geur van hout tevoorschijn en voegt een g..
Beleef nieuwe avonturen met de barbecuegerechten die u dacht al goed te kennen. Geef spareribs, pulled pork en karbonades een lekkere twist met houtsnippermix. Hiervoor worden verschillende hardhoutbomen en fruitbomen gecombineerd om een perfecte roo..
Verras oude vrienden met een nieuwe kijk op barbecuegerechten die u al vaak hebt geserveerd. Houtsnippermix is een perfect mengsel van notenbomen-, loofbomen- en fruitbomenhout waarmee u een sterke, kruidige smaak aan ossenhaas, borststuk of hamburge..
Geef al uw barbecuegerechten een heerlijk rookaroma. Geef uw voedsel de smaak van hickory, apple, oak of cherry wood. Plaats de Smoker Box rechtstreeks op uw grillroosters om uw gas- of houtskoolbarbecue om te toveren in een rookoven en zo uw vlees, ..
Verbeter de smaak van gegrilde kip met de Poultry Smoking Blend houtsnippers. De perfecte mix met een subtiele, zoete smaak die je gegrilde kip naar een hoger niveau tilt...
Door de rijke smaak van hickory aan uw rundvlees toe te voegen, zullen uw gasten zich afvragen hoe u dat voor elkaar hebt gekregen. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtsnippers aan het recept maakt barbecueën nog spannender en le..
Ontdek de kunst van het koud roken. Met de Cold Smoke Generator wordt het steeds makkelijker om spek, varkenshaas of zalm te roken. Het ontwerp zorgt ervoor dat de rookmot alleen smeult, zodat u tot wel 10 uur kunt roken bij lage temperaturen...
Begin aan een nieuw hoofdstuk in uw barbecue-avontuur door tijdens het barbecueën een rooksmaak toe te voegen aan uw karbonades, varkenshaas of kip. Whiskey houtsnippers zijn gemaakt van whiskyvaten en geven een diepe, zoete smaak die perfect past bi..
Deze geurende houtsnippers van Point-Virgule zijn gemaakt van de eiken vaten waarin de Jack Daniel's Whiskey gerijpt is. Deze vaten worden nadien versnipperd en dienen als smaakmaker voor op de barbecue. Heel eenvoudig te gebruiken: een handvol snipp..
Verras je gasten met smaakvolle gerookte zalm of gerookte camembert - geserveerd op de plank waarop het gerookt is. De cederhouten portie rookplank maakt roken nog gemakkelijker en het cederhout voegt een subtiele rokerige smaak aan uw gerechten toe ..
Rookplanken van elshout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Els is geschikt voor zalm, zeevruchten, varkensvlees en gevogelte.
Leg de plank een uur voor gebruik in water. Verhit de barbecue naar 150 - 180 graden. Leg de plank direct boven het vuur en..
Met deze rookmot geef je je bereidingen in de rookoven een extra smaaksensatie. In combinatie met de koude rookgenerator kan je vlees, vis of kaas heerlijk koud roken.
Gewicht: /- 250 g..