Zin in pannenkoeken of flensjes? Dan heeft u deze pan met geharde anti-aanbaklaag echt nodig. Hij is voorzien van onze beste anti-aanbaklaag ooit, en daardoor wordt uw beslag gelijkmatig gaar en bakken uw pannenkoeken niet meer aan. U kunt er bovendien gezondere traktaties mee maken omdat het oppervlak zo glad is dat u nauwelijks boter of olie hoeft toe te voegen. En u maakt hem ook veel makkelijker schoon!
-
Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.
-
Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)
-
Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.
-
Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.
-
Gezonder koken: Onze sterke, PFOA-vrije anti-aanbaklaag kan alle vormen van bakken aan - zelfs zonder olie of vet.
-
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
-
Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.