3-in-1: wok, pannenkoekenplaat en grill
Geschikt voor 4 personen
4 wokpannetjes en 4 houten spatels om gezellig samen te wokken
Regelbare temperatuur met indicatielichtjes
Bakplaat met hoogwaardige antiaanbaklaag
Makkelijk schoon te maken
Ook z..
GEZELLIGE ONDERONSJES IN ALLE EENVOUD
Raclette-en-Grilltoestel RE12A810
Raclette-en grilltoestel voor 6 personen
Raclettetoestel met een eenvoudig te reinigen antiaanbaklaag van TEFAL®, uitgerust met 6 pannetjes voor leuke feestjes met vrienden. Bov..
Slimme grill die 2 leuke functies combineert: steengrill en gourmet
Raclette Inox & Design raclette, plezierig koken voor warme winteravonden!
Met Raclette Inox & Design, ontdekt u tegelijkertijd het beste van Pierrade® en Raclette!
De raclette h..
4 individuele kaarsenhouders raclette en 4 houten spatels.
Met Lumi kunt u uw raclette kaarsen net zo snel koken als met een raclette elektrisch apparaat.
2 of 3 theelichtjes zijn genoeg, het is eenvoudig en het stelt je in staat om je Lumi overal..
La Raclette - 3 in 1
De Frifri raclette is een ideaal multifunctioneel toestel om een gezellige maaltijd te delen: raclette, grill en pannenkoekenmaker.
Ideaal voor 8 personen, dit toestel is uitgerust met 8 antikleef pannetjes en 8 houten spatels...
Feestje of gewoon gezellig samen zijn en geen zin om de hele avond in de keuken te staan? Dan is de FRITEL steen- grill SG 4195 ideaal. Je kan zelfs tegelijkertijd met maar liefst 10 personen genieten van deze culinaire topper.
U snijdt wat vlees, v..
Dankzij de Thermo-Spot weet iedereen wanneer het bakken kan beginnen.
De Gourmet 8 Smart is geschikt voor maximaal 8 personen en bevat een opbergruimte voor alle pannetjes, die net als de bakplaat zijn voorzien van de Tefal anti-aanbaklaag.
De bakp..
Individueel kaarsenapparaat raclette en 1 houten spatel.
Met Yeti kunt u raclette eenvoudigweg met een kaars koken in slechts 3 minuten met 2 kaarsen en 1 minuut met 3 kaarsen.
2 of 3 theelichtjes zijn genoeg, het is eenvoudig en het stelt je in sta..
Een grote favoriet onder fondueliefhebbers. In Zwitserland wordt kaasfondue traditioneel bereid in een gietijzeren pot met een grote opening - net zoals deze. Dankzij de hoogwaardige gietijzeren constructie kan de kaas zachtjes en gelijkmatig smelten..