Menu
Winkelwagen

Iggi Rood

Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Winkelvoorraad
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
Iggi Rood
  • Voorraad: Winkelvoorraad
  • Mpn: 000.0304.600
  • Sku: 104259
  • Gtin: 0790776016373
€ 199,00
Excl. BTW: € 164,46
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km

IGGI is de eerste draagbare stomer die kleding, huistextiel en dagelijkse objecten desinfecteert en ontsmet. Deze stoomontkreuker verwijdert 99,9% van de virussen, microben en bacteriën die aanwezig zijn in uw interieur met behulp van de hygiënische stoom, Dry Microfine Steam (DMS). Omdat dit apparaat nu zo hanteerbaar en krachtig is, vermindert IGGI allergieën en verzekert u van een gezonde omgeving.

Dit apparaat van de nieuwe generatie heeft nog een troef, en niet de minste: dankzij de DMS-stoom maar ook dankzij zijn kracht, ontkreukt hij op hoge druk elk outfit. Hij geeft stoffen weer volume en zorgt voor een langdurige verjonging en verfraaiing, zelfs het meest delicate textiel. IGGI wordt zo uw nieuwe partner in het dagelijks leven, eenvoudig, snel en draagbaar!

Met IGGI desinfecteert en verfrist u alle stoffen zoals kleding, herbruikbare stoffen mondkapjes, jassen en knuffels, maar ook bijvoorbeeld kussens. De effectiviteit van de DMS-stoom is ook bewezen op voorwerpen die vaak in huizen aanwezig zijn: speelgoed, motorhelmen, deurklinken, brillen, sleutels, enz.

De constante stoomafgifte zorgt ervoor dat hij verticaal de stof effectief gladstrijkt.

Zijn compacte formaat zorgt ervoor dat hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is, bijvoorbeeld in een handbagagekoffer. Zijn prachtige koffertje vormt tevens een mooie cadeauverpakking.

DMS-stoom

De DMS-stoom van Laurastar verzekert u een perfect resultaat in de helft van de tijd, met respect van alle materialen terwijl ze perfect worden ontkreukt, weer volume krijgen en tot diep in de vezels worden gedesinfecteerd. Daarnaast worden oppervlakken en voorwerpen gedesinfecteerd waarbij 99,9% van de virussen en bacteriën worden verwijderd en 100% van de mijten*: prestatie, hygiëne en verzorging dankzij de droge stoom en dat 15 keer sneller dan ontkreukers en standaard stoomcentrales. *Deze resultaten zijn wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria.

Laurastar heeft zeer grondige tests uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria. De resultaten bevestigen dat onze exclusieve stoom, de DMS, 99,9% van de virussen doodt, in het bijzonder het coronavirus. De DMS verwijdert ook 99,9% van de bacteriën en 100% van de mijten en voorkomt zo allergieën. Het wordt dan ook door particulieren en professionals ingezet als een belangrijke troef om materialen en oppervlakken op natuurlijke wijze te kunnen ontsmetten, zonder dat men hiervoor gebruik hoeft maken van chemicaliën.

Bijgeleverde accessoires

  • De vulfles van Iggi heeft een capaciteit van 100 ml vloeistof. Met de auto-stopfunctie kunt u het apparaat vullen met exact de juiste hoeveelheid vloeistof.
  • Want die bestand is tegen warmte om comfortabeler en optimaal te ontkreuken.
  • Etui om IGGI te beschermen en vervoeren.
Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,080 Liter
Type kledingstomer Hand
Connectiviteit
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 11,75 cm
Diepte 11,75 cm
Hoogte 25,26 cm
Kleur Rood
Gebruiksgemak
Opwarmtijd 150 s
Snoerlengte 1,8 m
Strijkkenmerken
Stoomdruk 3,9 bar
Stroom
Vermogen 850 W

Geef beoordeling

Cookies
Deze website gebruikt Cookies voor functionaliteit & analyse.