DGC 7640 HC Pro Obsidiaanzwart
PROMO
Winkelvoorraad
Compacte combi-stoomoven voor stomen, bakken, braden met spijzenthermometer + menu koken.
Leveringsomvang
GROENTEN
Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond.
BIJGERECHTEN
Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde.
VIS/ZEEVRUCHTEN
Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.
VLEES
Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.
ONTDOOIEN
Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.
ZUIGFLESSEN DESINFECTEREN
In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren.
BLANCHEREN
Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken.
DESSERTS
Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.
ECO-STOMEN
Ecologisch en duurzaam : spaar energie bij het stomen van uw levensmiddelen.
EIEREN KOKEN
Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt
INMAKEN
Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt.
INMAAKGLAZEN STERILISEREN
Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.
ONTVELLEN
Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.
SAP BEREIDEN
Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze.
VERWARMEN
Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd
VOCHTIGE DOEKJES VERWARMEN
Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.
GISTDEEG LATEN RIJZEN
Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C.
YOGHURT BEREIDEN
Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken.
CHOCOLADE SMELTEN
Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes.
SOEPEN
Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.
WARMHOUDEN
Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u.
CRISP-FUNCTIE
Knapperig en krokant
Perfect voor pizza en frietjes: door vochtvermindering ontstaat een knapperige, bruine buitenkant.
MULTISTEAM PRO
Allround-talent voor gelijkmatige resultaten
De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.
COMBI-KOKEN
Vochtige en droge warmte perfect combineren
Puur genieten : dankzij de combinatie van droge en vochtige hete lucht krijgt u ultieme bak- en braadresultaten.
3-IN-1-PRINCIPE
Alles in één toestel
Plaatsbesparend gecombineerd : ovengebruik, stoom- en combi-koken voor maximale flexibiliteit bij het koken.
AUTOMATISCHE PROGRAMMA'S
Moeiteloos naar het beste resultaat
Heerlijke gerechten in een handomdraai: vis, vlees of groenten – alles wordt volautomatisch bereid.
AUTOMATISCHE WARMHOUDFUNCTIE
Beschermt de voedingsstoffen en het toestel
Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden.
AUTOMATISCH KOKEN MENU
Voor een compleet menu
Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald.
THUISNETWERK MET MIELE@HOME[2]
Slim gekoppeld
Leef slim: met Miele@home kunt u uw huishoudtoestellen slim koppelen voor meer mogelijkheden.
SOFTOPEN EN SOFTCLOSE
Zachte deurbeweging
Geraffineerd en elegant : de deur opent en sluit met een zachte beweging – tot het einde.
MOTORISCH OPENEND LIFTPANEEL MET SOFTCLOSE
Meer dan een bedieningselement
Comfortabel: open en sluit met uw vinger het liftpaneel, daarachter vindt u het waterreservoir.
VELE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Diverse mogelijkheden
Stomen is ook ideaal om te blancheren, ontdooien, verwarmen, gistdeeg te laten rijzen of chocolade te smelten.
FLEXICLIP-GELEIDERS[3]
Uw gerecht: optimaal toegankelijk
Ergonomisch en comfortabel: met de uittrekbare lade bereikt u eenvoudig en veilig uw gerechten in de oven.
TIJDFUNCTIES
Laat het tijdmanagement aan uw oven over
Altijd op tijd: programmeer de starttijd, eindtijd en de duur van het bereidingsproces of de kookwekker.
COMBI-KOKEN/HETELUCHT PLUS
De beste resultaten: dankzij extra vocht worden brood, broodjes of vlees optimaal en professioneel bereid.
COMBI-KOKEN/BOVEN-ONDERWARMTE
Gerechten worden gelijkmatig van boven en onderen gegaard – voor het perfecte brood.
COMBI-KOKEN/GRILL
Vooral vis en vlees met een hoog vetgehalte worden heerlijk zacht en mals – met een knapperige huid of korst.
GROTE GRILL
Veelzijdig voor binnen: hiermee kunt u ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.
HETELUCHT PLUS
Heerlijk luchtig: ideaal voor behoedzaam bakken en braden op maximaal twee niveaus.
INTENSIEF BAKKEN
Of het nu gaat om pizza, quiche of vruchtentaart – de onderkant wordt knapperig, de bovenkant blijft sappig.
GEBAK SPECIAAL
Heerlijk gebak op tafel toveren: choux, krakelingen of cakebeslag worden als bij de bakker.
BOVEN-/ONDERWARMTE
Universeel inzetbaar en klassiek goed: hiermee lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.
BOVENWARMTE
Afwerking voor het oog en de smaak: zo slaagt de volledige bereiding bij gratineren, bakken en nabruinen.
ONDERWARMTE
Afzonderlijk bereiden: voor gerechten die au bain marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
CIRCULATIEGRILL
Van buiten knapperig, binnenin lekker sappig: ideaal voor kip, eend, schenkel, rollade en veel ander vlees.
SPECIALE TOEPASSINGEN
Uniek wordt eenvoudig: diverse speciale programma's, zoals drogen, zorgen voor uitmuntend resultaat.
SABBATPROGRAMMA
Gerechten tot 72 uur voorprogrammeren: het unieke sabbatprogramma laat ook langetermijnplannen toe.
SOUS-VIDE-BEREIDEN
Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.
MIX & MATCH
Heerlijke gerechten in een handomdraai: met Mix & Match kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd koken.
ECO-STOOMOVEN
Ecologisch en duurzaam: bespaar energie bij het bereiden van uw levensmiddelen.
ECO-HETELUCHT
Bespaart stroom en tijd: gerechten kunnen energiebesparend bereid worden.
STOOMKOKEN
Behoedzame en gezonde bereiding : bij het stomen blijven bijzonder veel voedingsstoffen behouden.
BRILLIANTLIGHT
Het beste zicht op alle niveaus
Krachtig en aangenaam : hoogwaardige ledspots zorgen voor optimale verlichting van uw ovenruimte.
HYDROCLEAN
Automatisch grondig gereinigd
Glanzend schoon: dankzij HydroClean wordt de ovenruimte van uw Miele combi-stoomoven geheel automatisch gereinigd.
ROESTVRIJSTALEN OVENRUIMTE MET LIJNENSTRUCTUUR
Professioneel uitgerust
Hoogwaardig en gemakkelijk te reinigen: ovenruimte van duurzaam roestvrij staal met speciale lijnenstructuur.
Accessoires | |
Meegeleverde bakplaat | Ja |
Algemeen | |
Inhoud ovenruimte | 47 Liter |
Inhoud waterreservoir | 1.4 Liter |
Ovenfunctie | Ja |
Bediening | |
Type bediening | Touch bediening |
Energieverbruik | |
Energieklasse | A+ |
Functies | |
Timerfunctie | Ja |
Fysieke kenmerken | |
Aansluitwaarde | 3400 W |
Breedte | 59.5 cm |
Diepte | 56.9 cm |
Gewicht | 40.1 kg |
Hoogte | 45.6 cm |
Kleur | Zwart |
Kleur/Stijl | Obsidiaanzwart |
Nisbreedte (minimaal) | 56 cm |
Nisdiepte (minimaal) | 55.5 cm |
Nishoogte (minimaal) | 45 cm |
Gebruiksgemak | |
Kabellengte | 2 m |
Met scherm | Ja |
Zachte sluiting | Ja |
Onderhoud & Reiniging | |
Automatisch reinigen | Ja |
Ontkalkingsprogramma | Ja |
Ovenkenmerken | |
Grill | Ja |
Maximale oventemperatuur | 230 °C |
Ontdooifunctie | Ja |
Programma desinfecteren | Ja |
Rijzen van deeg | Ja |
Snel voorverwarmen | Ja |
Uitrusting | |
Binnenverlichting | Ja |