Met de ciabatta vorm van het merk Emile Henry bak je een overheerlijk "traditioneel" Italiaans ciabatta brood! Dit mediterrane brood in landelijke stijl, voor echte olijfolieverslaafden, is geliefd door zijn zachte en taaie binnenkant en licht knapperige korst. Ciabatta brood is gemaakt van mager en zeer vloeibaar deeg dat een unieke vochtige textuur geeft, een taaie binnenkant en een unieke smaak. Dankzij de 2 holtes van de ciabatta baker zijn de broden (tot 250 gram ieder) goed gevormd, wat resulteert in gelijkmatige plakjes, maar ook is het brood hierdoor geschikt voor het maken van sandwiches. Het koepelvormige deksel helpt de luchtvochtigheid te regelen en zorgt voor een licht knapperige korst, terwijl de binnenkant vochtig en luchtig blijft. De diepe groeven in de baker zijn geschikt voor ander deeg, zoals glutenvrij deeg. De openingen aan de uiteinden van het deksel zorgen ervoor dat de baker eenvoudig te openen is.
HR® Keramiek - Handgemaakt in Frankrijk - Elk item persoonlijk gecontroleerd - Hoge kwaliteit glazuur - Vaatwasmachinebestendig - Geschikt voor oven en magnetron - Uitermate kras- en stootvast