Menu
Winkelwagen

AL606820 Airfryer Easy Fry Multifunctional

AL606820 Airfryer Easy Fry Multifunctional
- € 50 cashback = € 249,99 Win een culinaire opleiding in Parijs Winkelvoorraad
AL606820 Airfryer Easy Fry Multifunctional
  • Voorraad: Winkelvoorraad
  • Mpn: AL606820
  • Gtin: 3045380024694
€ 249,99
€ 299,99 - € 50 cashback
Excl. BTW: € 247,93

€ 50 cashback

Maak kans om onze 'word chef' wedstrijd te winnen. (win een culinaire opleiding in Parijs inclusief verblijf)

Acties

Win een culinaire opleiding in Parijs
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
U heeft een vraag ? Bel of Chat met ons (09.384 14 25)
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km
Installatie door eigen techniekers in een straal van 30km

Easy Fry Air Fryer Oven Multifunctioneel is een combinatieoven en airfryer met een inhoud van 20 liter die eindeloze mogelijkheden biedt voor het bereiden van gezonde en heerlijke huisgemaakte maaltijden. Met 10 kookfuncties en een grote capaciteit van 20 liter kunt u met deze multifunctionele oven en heteluchtfriteuse voor maximaal 6 personen koken, ideaal voor grote gezinnen en bijeenkomsten van vrienden. Je kunt aardappelen of een hele kip roosteren, gegrilde vis bereiden en nog veel meer. Bespaar tot 70% energie** en bereid een smakelijke maaltijd 50% sneller* dan in een standaard oven. Besteed minder tijd in de keuken en meer tijd aan de dingen waar je van houdt! 

Maximale veelzijdigheid

Easy Fry Airfryer Oven Multifunctioneel 20L doet alles wat een oven doet en het is ook nog eens een airfryer ! Geniet van eindeloze mogelijkheden, van knapperige gerechten tot mals braadvlees, met 3 kookniveaus en 2 roosters om heerlijke gerechten te bereiden.

10 manieren om te koken

Bereid een grote verscheidenheid aan gerechten zonder toezicht dankzij de voorgeprogrammeerde kookfuncties : frituren, braden, grillen, bakken, pizza, toast, uitdrogen, bagel, warmhouden en opwarmen .

Gezonde en smakelijke resultaten

Met de Extra Crisp-technologie proef je het verschil, omdat het een perfecte combinatie van warmte en luchtstroom biedt, waardoor je met nauwelijks olie een onweerstaanbare gouden afwerking kunt bereiken.

Energiebesparingen

Moulinex Easy Fry bespaart tot 70% energie en 50% tijd,* waardoor de resultaten in de keuken worden versneld (*externe test uitgevoerd met 700 g frites, vergeleken met een Tefal-convectieoven).

Familie capaciteit

Grote capaciteit van 20 liter voor maximaal zes personen (genoeg ruimte voor 6 sneetjes brood, een pizza van 30 cm, een hele gebraden kip, 13 koekjes en nog veel meer).

Makkelijk te gebruiken

Intuïtief digitaal scherm met eenvoudige knoppen en instellingen die u begeleiden, zodat uw maaltijden altijd perfect verlopen.

Veelzijdige accessoires

De frituurmand garandeert keer op keer knapperige frietjes, terwijl je met het rooster, de grill en de bakplaat een grote verscheidenheid aan maaltijden kunt bereiden voor elke smaak en dankzij de kruimellade het schoonmaken na het koken eenvoudig maakt.

kook-app

Laat je inspireren door hun eenvoudige recepten , van comfortgerechten voor alle smaken tot exotische recepten, plus handgemaakte selecties, seizoensrecepten en tips, zodat je nooit zonder ideeën komt te zitten.

Algemeen
Aantal personen 3
Capaciteit friteuse 700 g
Capaciteit friteuse (in liter) 20 Liter
Frituurtechniek Hete lucht
Functie friteuse Bakken met warme lucht
Inbouw Nee
Bediening
Regelbare temperatuur Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Cookies
Deze website gebruikt Cookies voor functionaliteit & analyse.