5 uit 10 voor de scherpte maar 10 uit 10 voor de smaak! Dit is een veelzijdig peperzout dat voor, tijdens en na het koken kan worden gebruikt. Geweldig over Avocado’s voor een eenvoudige snelle guacamole. Erg lekker bij kip, steak, pizza, tofu en gro..
5 uit 10 voor de scherpte maar 10 uit 10 voor de smaak! Dit is een veelzijdig peperzout dat voor, tijdens en na het koken kan worden gebruikt. Geweldig over Avocado’s voor een eenvoudige snelle guacamole. Erg lekker bij kip, steak, pizza, tofu en gro..
Funky Ouma Braai & Cooking Salt is het perfecte BBQ-kruidenzout voor die heerlijke Zuid-Afrikaanse braaismaak. Voor grillen, marineren en koken. Gewoon op elk moment over vlees, aardappelen of groenten strooien en klaar!..
Funky Ouma Braai & Cooking Salt is het perfecte BBQ-kruidenzout voor die heerlijke Zuid-Afrikaanse braaismaak. Voor grillen, marineren en koken. Gewoon op elk moment over vlees, aardappelen of groenten strooien en klaar!..
Ver weg van elke beschaving nabij de kust van Malabar in het zuidwesten van India groeit deze unieke peperspecialiteit. Gezien het hoge gehalte aan essentiële oliën is deze zwarte peper een van de beste pepersoorten ter wereld. Het wordt nog steeds v..
Dit steenzout is 200 miljoen jaar geleden ontstaan, toen een deel van Europa nog onder de zeespiegel lag.
Dit witte zout is afkomstig uit Duitsland en geschikt voor gebruik in een Peugeot zoutmolen. Dankzij de stralend witte kleur en kristalstructuu..
Deze klassieke zwarte peper is afkomstig uit Vietnam en heeft een warm, houtachtig aroma. Smaakt heerlijk bij rood vlees en bepaalde groenten.
In Vietnam geteelde zwarte peper met een houtachtig, warm smaakpallet. Met zijn pittige, kruidige smaak is..
Dit bijzondere zeezout is rijk aan mineralen, natuurlijk en is ongeraffineerd. Het belangrijkste is dat het op de traditionele manier met de hand wordt geoogst. Het zout is afkomstig van de westkust (Zuid-Afrika) en wordt gewonnen uit een unieke wate..
De emblematische Bistro molen, in een warme oranje kleur, die doet denken aan zonnige streken.
De Bistro pepermolen is tot in het kleinste detail ontworpen om lang mee te gaan en te voldoen aan de eisen van fijnproevers. Het in Frankrijk geproduceer..
Sarawak is een witte peper die geteeld wordt op het eiland Borneo. Zijn plantaardige, muskusachtige smaak past perfect bij wit vlees, vis en groenten.
Deze witte peper wordt geteeld in Sarawak, een deelstaat van Maleisië in het noorden van het eilan..
Voatsiperifery is een wilde pepersoort met een betoverend aroma die in het tropische woud van Madagaskar groeit.
Deze soort groeit in het wild in het zuiden van Madagaskar. De slingerplanten kunnen tot 20 meter hoog worden, wat de oogst bijzonder mo..