Menu
Winkelwagen

Met deze cadeau code krijgt u van ons nog een mooi cadeau nadat uw project is afgewerkt : inbouwactie2021web * - Bekijk de volledige categorie van inbouw keukentoestellen.
Miele - Tot 10% korting * + extra *
Miele - Tot 10% korting * + extra *
Vraag offerte & advies voor uw keuken + inbouwtoestellen. U kan hierbij rekenen op ons vakmanschap en advies. Ook voor installatie. * Bekijk de Miele setactie voorwaarden hier. - * Bij aankoop van minstens 4 Miele inbouwtoestellen. * Wij bepalen uw korting afhankelijk van het project.
Siemens - Tot 1500€ korting + extra *
Siemens - Tot 1500€ korting + extra *
Tot € 1.500* korting bij aankoop van een ingerichte keuken met 5 inbouwtoestellen van 01//01/2021 t.e.m. 30/06/2021. Bij aankoop van 4 Siemens inbouwtoestellen, (uit 4 verschillende productgroepen), geniet u van 10% korting op de selectie (tot € 750*) - Lees de voorwaarden hier na : * Bekijk de Siemens setactie hier. - * Bekijk de Siemens Studioline setactie hier. - * Bekijk ook eens de Siemens StudioLine toestellen
Bosch - Tot 15% korting + extra *
Bosch - Tot 15% korting + extra *
-15% korting op de set bij aankoop van een keuken met minstens 5 Bosch inbouwtoestellen uit verschillende productgroepen. * Bekijk de voorwaarden van de Bosch actie hier. - Op zoek naar een exclusief design, bekijk eens de AccentLine toestellen
Neff - 50% korting op 1 toestel *
Neff - 50% korting op 1 toestel *
-50% op het duurste inbouwtoestel bij aankoop van 5 NEFF-toestellen uit verschillende productgroepen* -40% op het duurste inbouwtoestel bij aankoop van 4 NEFF-toestellen uit verschillende productgroepen* Bekijk de voorwaarden van de Neff actie hier.
Smeg - Actie
Smeg - Actie
Bij aankoop van meerdere Smeg (inbouw)keukentoestellen bij uw vertrouwde keukenbouwer of elektro-retailer maken wij een korting op maat van uw project. Vraag informatie in de winkel.
Aeg inbouw actie - Korting op maat
Aeg inbouw actie - Korting op maat
Ben je van plan nieuwe keukentoestellen aan te kopen? Naar aanleiding van Batibouw, en ook doorheen het jaar, bieden onze verkooppunten vaak promoties aan bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen. Richt je tot een van onze verdelers voor meer informatie. Bekijk de voorwaarden van de Aeg actie hier.
Zanussi inbouw actie - Korting op maat
Zanussi inbouw actie - Korting op maat
Bent u van plan nieuwe keukentoestellen aan te kopen? Naar aanleiding van Batibouw, en ook doorheen het jaar, bieden onze verkooppunten vaak promoties aan bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen. Richt u tot een van onze verdelers voor meer informatie. Bekijk de voorwaarden van de Zanussi actie hier.
Beko - Kortingen op maat van uw project
Beko - Kortingen op maat van uw project
Voor keuken projecten met beko toestellen maken wij steeds een korting op maat.
Novy inbouw actie - Korting op maat
Novy inbouw actie - Korting op maat
Bij de aankoop van een Novy dampkap + Novy kookplaat kan u genieten van een korting van 5%, u kan ook rekenen op een korting op maat in combinatie met andere merk inbouw toestellen.

Inbouwactieweken

Inbouw actie weken, naar aanleiding van de (virtuele) bouwbeurs 2021 komen de grote merken altijd met set kortingen. Bij ons vindt u al deze Merken : Siemens, Bosch, Miele, Beko, Novy, Neff, Zanussi, Smeg. Vraag uw offerte ons deskundig advies en laat ons uw keuken en inbouw toestellen installeren.

U kan steeds langskomen voor een persoonlijk gesprek en op afspraak kan dat ook met 2.