Nog zorgelozer visfilets, bijvoorbeeld zeebaars op vel, coquilles, gepaneerde producten of delicate groenten bakken op inductie? Deze ControlInduc X pan met Duraslide® antikleeflaag voorkomt oververhitting op inductie en verhindert dat ingrediënten aan de bodem kleven. Jij behoudt wel de controle over de bakintensiteit en het gaarproces. Erover waken dat je culinaire creatie onderweg niet aanbrandt, blijft ook jouw taak. Vanaf ongeveer 220°C verliest het unieke ControlInduc® materiaal geleidelijk zijn magnetisme. Zo neemt je kookgerei gaandeweg minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C. Dat verzekert je van een perfecte temperatuur om te bakken. Let wel deze technologie werkt alleen op inductie. Bovendien zorgt de unieke combinatie van verschillende lagen voor een optimale verdeling van de warmte tot aan de rand. De Duraslide® PTFE-antikleeflaag maakt deze pan nog gebruiksvriendelijker. Ideaal als je heel delicate ingrediënten wil bakken en/of weinig vetstof wil gebruiken. De temperatuurbegrenzer van deze pan beschermt ook de antikleeflaag tegen te hoge temperaturen voor een nog langere levensduur. Gebruik enkel accessoires van silicone of hout, om beschadiging te voorkomen. De stevige, gelaste steel blijft lang koel. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich hier te nestelen. Het roestvrije staal met Silvinox® verkleurt niet en laat zich makkelijk reinigen. Ga vol vertrouwen aan de slag op inductie met deze duurzame ControlInduc X bakpan van Belgische makelij met Duraslide® antikleeflaag.
Algemeen | |
Geschikt voor warmtebronnen | Alle warmtebronnen |
Inhoud | 2.6 Liter |
Fysieke kenmerken | |
Breedte | 29.3 cm |
Diameter | 28 cm |
Gewicht | 1.67 kg |
Hoogte | 5.2 cm |
Kleur | Zilver |
Lengte | 50.2 cm |
Materiaal | Roestvrij staal (RVS) |
Gebruiksgemak | |
Materiaal antikleeflaag | Duraslide, PTFE |
Met antikleeflaag | Ja |
Onderhoud & Reiniging | |
Vaatwasbestendig | Ja |