Kruishoutemsesteenweg 242-244 9750 Zingem
+32 (0)9 384 14 25
BODY CARE >> Krulborstel >> Calor >> Brush Activ' Volume & Shine CF9320
Calor Brush Activ' Volume & Shine CF9320
PDF pagina
Productbeschrijving:

Brush Activ' Volume & Shine CF9320Draaibare luchtborstelDRAAIBARE BORSTEL VOOR PROFESSIONELE RESULTATEN !VOOR GLANZEND EN ZACHT HAARDe borstel beschikt over twee boosters die 40 keer meer ionen uitstoten om statische elektriciteit en weerbarstigheid te verminderenDRAAIBARE BORSTEL VOOR PROFESSIONELE RESULTATEN !Brush' Activ' Volume & Shine biedt perfecte resultaten dankzij twee ionenboosters. Deze unieke technologie vermindert de statische elektriciteit voor zacht en glanzend haar. Dankzij de keramische coating, de motor van 1000W en de roterende borstel krijgt u snel resultaten.Brush Activ Volume and Shine roterende krul- en blaasborstel. De keramiek afwerking zorgt voor een natuurlijke glans en de bescherming van het haar. Voorzien van een ionische functie en 2 aanpasbare borstels (30 en 50 mm).


€ 54,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Blaasborstel :
Diffuser :
Ionische technologie :
Keramische technologie :
Meedraaiend snoer :
Vermogen :1000 W
Aanpasbare borstel :1
Aantal snelheden/temperaturen :2
Diameter borstel :50 mm, 30 mm
Droogprogramma's :Koude lucht
Nieuwsberichten
Augustus 2019
De nieuwe Galaxy Note 10 wordt voor de eerste maal ook in een Plus-versie uitgebracht. Bovendien volgt Samsung de trends met het wegnemen van de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.
lees meer...
Augustus 2019
De volgende versie van het mobiele OS, iOS 13, voegt opnieuw heel wat verbeteringen toe. Donkere modus, inloggen met je Apple ID en kleine verbeteringen aan bestaande apps zijn de belangrijkste. Een overzicht.
lees meer...
Juli 2019
De toonaangevende luidspreker in de 800 Series Diamond krijgt de nieuwe uitvoering in Europa.
lees meer...
Juli 2019
De nieuwe LG televisies uit 2019 krijgen vanaf vandaag Apple AirPlay 2. De functionaliteit komt beschikbaar via een firmware-update. De uitrol zal wereldwijd enkele weken in beslag nemen.
lees meer...
Juli 2019
Met de Philips 7354-serie heeft Philips naar eigen zeggen een televisie in huis die je met een gerust hart kan aanbevelen naar vrienden toe.
lees meer...
Juni 2019
Onze Belgische zomers worden steeds warmer en duren langer. Een fris windje vind je alleen nog aan zee en wie thuisblijft, moet creatief zijn om wat verkoeling te vinden. Een mobiele airconditioning kan dan een oplossing bieden, maar vergis je niet: als je ze niet juist gebruikt, heb je er niets aan. De’Longhi geeft 4 […]
lees meer...
Juni 2019
Na Samsung en Sony gaat ook LG een 8K-televisie in België en Nederland verkopen. Het gaat om de 88Z9, een OLED tv, die eind deze zomer beschikbaar is.
lees meer...
May 2019
We kunnen er de laatste tijd niet naast kijken. Dé trendkleuren voor dit jaar zijn zwart, zwart en… zwart.
lees meer...
Mei 2019
De vernieuwde iPod Touch van Apple is krachtiger en kan overweg met augmented reality en groepsgesprekken in FaceTime.
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...